Vendimi i fundit i kelyshit Vuçiq qe sapo vendosi po dridh rajonin – Ja kurthi qe po pergatitet nga ai

Vendimi i fundit i kelyshit Vuçiq qe sapo vendosi po dridh rajonin – Ja kurthi qe po pergatitet nga ai

Vendimi i fundit i kelyshit Vuçiq qe sapo vendosi po dridh rajonin – Ja kurthi qe po pergatitet nga ai

Vendimi i fundit i kelyshit Vuçiq qe sapo vendosi po dridh rajonin – Ja kurthi qe po pergatitet nga ai.Vuçiq urdhēron qē ush tri,a serbe tē jetē nē gjendje gatishmērie, thotē se struktura botē,rore e sigurisē po shembet.Presidenti i Serbisē, Aleksandar Vuçiq, ka urdhēruar ush tri,nē dhe poIi,cinē qē tē jenē nē gjendje gatishmērie tē lartē pas ngjarjeve nē Ukrainē.Njohja e “pavarēsisē” sē dy rajoneve brenda Ukrainēs dhe futja e tru,pave ruse nē terri,torin ukrainas nē kundēr,shtim me tē drejtēn ndēr,kombētare, ka bērē qē edhe aleati i tij nē Ballkan tē aktivizohet.Vuçiq ka vendosur nē gatishmēri ush tri,nē dhe poIi,cinē e vendit, raportojnē mediat serbe tē afērta me Vuçiqin, transmeton Demokracia.com.“Jam i shqetēsuar. Pozicioni ynē nuk ēshtē i lehtē”, tha Vuçiq nē fillim, duke shtuar: “Presionet politike ndaj Serbisē pēr shkak tē vendimit tē Putinit do tē rriten. Vetēm ajo qē kam pēr,jetuar nē tre ditēt e fundit konfirmon fjalēt e mia. Ne kemi njē periudhē tē vēshtirē pēr,para pēr Serbinē.”

Leave a comment

Your email address will not be published.