E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij

E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij

E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij

E FUNDIT/ Albin Kurti paralajmeron zgjedhje sivjet – Ja deklarata e tij.Kurti: Sivjet s’do tē ketē zgjedh,je parlamentare, por brenda VV-sē.Kryeministri, njēherēsh kryetari i Lvizjes Vetēvendosje, Albin Kurti mori pjesē nē mbledhjen e krye,sisē sē partisē me koordinatorēt e rinj tē qendrave.Siç bēhet e ditur pērmes njē komunikatē nga LVV, nē hapje tē mbledh,jes, Kurti uroi koordinatorēt e rinj pēr detyrēn e marrē, duke theksuar rēndēsinē qē ata kanē nē udhē,heqjen e procesit tē brendshēm zgjedhor nē kētē fazē tē re ku organizata ka njē mbēshtet,je kaq tē madhe popullore.“Viti 2022 nuk do tē jetē vit i zgjedh,jeve parlamentare e lokale, por vit i zgjedh,jeve brenda Lēvizjes sonē”, citohet Kurti.“Nē fund tē fjalēs, Kurti ka njoftuar mbi punēt dhe tē arriturat e qeverisē me theks tē veçantē ndryshimin pēr tē mirē tē tē gjithē para,metrave ekonomik, Iuf,tēn ndaj k rij,mit e ko rrup,sionit dhe procesin e suksesshēm tē v aks,in,imi t ku prej zero va ksi,n av,e nē fillim tē mandatit sot pas njēmbēdhjetē muajsh jemi liderē nē rajon”, thuhet nē komunikatē.

Nē pjesēn e dytē tē mbledh,jes bēhet e ditur se janē diskutuar detyrat kryesore tē Koordinatorit dhe tē Grupit Punues, ku Koordinatorēt e rinj do tē jenē bartēs tē kētij procesi tē brendshēm zgjedh,or.Ēshtē diskutuar po ashtu itinerari i mbajtjes sē zgjedh,jeve tē brendshme sipas dinamikēs sē pērcaktuar nga vendimi i fundit tē Kēshillit tē Pērgjithshēm.Krahas procedurave tē para,para me statutin e Lēvizjes Vetēvendosje, kēto zgjedhje, pēr dallim nga zgjedh,jet e tjera tē mbajtura pērbrenda VV-sē, do tē sjellin nē jetē edhe dy organe tashmē statutore, atē tē Gruas pēr Vetēvendosje dhe Rinisē pēr Vetēvendosje.“Lēvizja VETĒVENDOSJE!, duke i uruar punē tē mbarē koordinatorēve dhe grupeve punuese nēpēr secilēn qendēr, fton anētarēsinē dhe qytetarēt tē angazhohen gjatē kētij procesi tē brendshēm zgjedh,or nē mēnyrē qē mbēshtetjes sē madhe pēr subjektin tonē t’ia shtojnē edhe angazhimin pērbrenda organeve tē saj. Lēvizja jonē, Lēvizja e qytetarēve tē Republikēs do tē mbetet pērherē infrastrukturē e popullit pērmes sē cilēs do tē çojmē pēr,para ndryshimet e nevojshme pēr vendin, ato pēr tē cilat angazhohemi pareshtur”, thuhet nē komunikatēn e LVV.

Leave a comment

Your email address will not be published.