E FUNDIT/ Serbet po blejne uniforma per trupat e tyre serbe, sherbimi inteligjent zbulon planin serb per Veriun

E FUNDIT/ Serbet po blejne uniforma per trupat e tyre serbe, sherbimi inteligjent zbulon planin serb per Veriun

E FUNDIT/ Serbet po blejne uniforma per trupat e tyre serbe, sherbimi inteligjent zbulon planin serb per Veriun

E FUNDIT/ Serbet po blejne uniforma per trupat e tyre serbe, sherbimi inteligjent zbulon planin serb per Veriun.Serbēt po blejnē uni,forma ush ta,rake, shērbimi intelegjent zbulon planin serb pēr Veriun.Gazetari i emisionit Debat Plus z. Ermal Panduri ēshtē informuar sot nga shērbimet inteligjente pēr planin serb pēr t’i mbajtur zgjedh,jet nē Veri tē Mitrovicēs.Sipas tij ky ēshtē plani “Ka informacione, ka persona tē cilēt janē duke blerē uni,forma ush tri,e nē njērin nga lokalet e Prishtinēs, dhe janē duke u dērguar nē Veri tē Kosovēs dhe thuhet qē pikērisht pērmes kētyre rrobave do tentohet tē tē mbahet dhe tē bējnē vet si,gurimin e qendrave tē votimit nēse Qeveria e Republikēs sē Kosovēs ndalon mbajtjen e zgjedh,jeve tē Serbisē nē Republikēn e Kosovēs”.Sipas Ermal Pandurit kēto janē informacionet qē i posedon emisioni Debat Plus. Sipas tij ka informacione qē ka skenare tē ndryshme pēr Veriun e Kosovēs qē janē duke u pērgaditur pēr mbajtjen e zgjedh,jeve.

https://www.facebook.com/watch/?v=1002962147286279

Leave a comment

Your email address will not be published.