LAJMI FUNDIT/ Bislim Bislimi tregon se çka bisedoi ne Bruksel me emisarin Lajçak – Po habitet gjithe vendi nga kjo marreveshje mes tyre

LAJMI FUNDIT/ Bislim Bislimi tregon se çka bisedoi ne Bruksel me emisarin Lajçak – Po habitet gjithe vendi nga kjo marreveshje mes tyre

LAJMI FUNDIT/ Bislim Bislimi tregon se çka bisedoi ne Bruksel me emisarin Lajçak – Po habitet gjithe vendi nga kjo marreveshje mes tyre

LAJMI FUNDIT/ Bislim Bislimi tregon se çka bisedoi ne Bruksel me emisarin Lajçak – Po habitet gjithe vendi nga kjo marre,veshje mes tyre.Bislimi tregon çka bisedoi dje nē Bruksel me Emisarin Lajçak.Zēvendēskrye,ministri i Republikēs sē Kosovēs pēr Integrim Evro,pian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, dje gjatē ditēs zhvilloi takime dypalēshe me Pēr,faqēsuesin special tē Bashkimit Evro,pian pēr dialogun Kosovē-Serbi, Miroslav Lajçak.Nē kēto takime u diskutua pēr çēshtjen e personave tē zh du,kur me for,cē gjatē Iuf,tēs nē Kosovē, pēr ndjeshmērinē dhe ur,gjencēn e njē zgjidhjeje sa mē tē shpejtē.U fol pēr energjinē nē kuadēr tē marrē,veshjes ekzistuese. Diskutimet me Bashkimin Evro,pian nē kētē fushē kanē shēnuar progres, megjithatē mbeten ende detaje pēr t’u trajtuar.Çēshtje tjetēr e diskutimit ishte edhe ajo e targave tē veturave. Grupet teknike kanē filluar tē finalizojnē pro,pozimet e tyre pērfundimtare. Takimet e grupeve teknike do tē vazhdojnē deri nē pēr,zgjedhjen pērfundimtare tē opsioneve sipas standardeve dhe praktikave tē Bashkimit Evro,pian.

Leave a comment

Your email address will not be published.