Presidenti ukrainas Zelensky me nje thirrje per qytetaret e tij – Ja fjalet e tij qe po habiten te gjithe

Presidenti ukrainas Zelensky me nje thirrje per qytetaret e tij – Ja fjalet e tij qe po habiten te gjithe

Presidenti ukrainas Zelensky me nje thirrje per qytetaret e tij – Ja fjalet e tij qe po habiten te gjithe

Presidenti ukrainas Zelensky me nje thirrje per qytetaret e tij – Ja fjalet e tij qe po habiten te gjithe.Presidenti u,krainas i drejtohet sērish popullit, thērret rezervistēt ush ta,rakē.Pas urdhrit tē presidentit rus Vladimir Putin pēr trupat ruse nē dy rajone se,paratiste pro-Moskē nē Ukrainēn lindore dhe pas shpall,jes sē sanksioneve ame ri,kane kundēr Moskēs, pre,sidenti i Ukrainēs, Volodymyr Zelensky deklaroi se ka thē,rritur rezervistēt ush ta,rakē pēr njē periudhē tē veçantē, duke pēr,jashtuar mobilizimin e pēr,gjithshēm.Ai u shpreh se ēshtē duke ndjekur ende rrugē diplomatike pēr tē dalē nga kri,za, por theksoi se Ukraina nuk do t’i dorēzojē asnjē terri,tor Rusisē.Prioriteti i tij, thotē ai, ēshtē ruajtja e sovranitetit dhe integritetit terri,torial tē Ukrainēs.Zelensky pēr,shēndeti sa,nksionet qē po vendosen nga vendet perēndimore kundēr Rusisē.

Leave a comment

Your email address will not be published.