E PABESUESHME / Kelyshi i Rusise Daçiq po i del ne krah Rusise per kete gje

E PABESUESHME / Kelyshi i Rusise Daçiq po i del ne krah Rusise per kete gje

E PABESUESHME / Kelyshi i Rusise Daçiq po i del ne krah Rusise per kete gje

Kryetari i Partisë Socialiste të Serbisë, Ivica Daçiq, ka thënë se Serbia nuk gu,xon t’i bashkohet dë,nimev,e dhe sa,nks,ion,eve të nd,ryshme ndaj Rusisë, sepse siç tha ai “ven,det që kërk,uan nga Serbia një gjë të tillë nuk ndi,hmu,an në vitin 1999, kur Serbia u bo,m,bar,dua”.Daçiq që është kryetar i Kuvendit të Serbisë thekson se Serbia nuk duhet t’i bas,hkohe,t asnjë s,ank,sio,ni, raporton RTS, përcjell N1, transmeton Klankosova.tv.Ai tha se kr,iza në Ukrainë ndodhi për sh,kak se sip,as tij Perëndimi nuk e res,pek,toi marrëveshjen se NA,TO nuk do të shkojë në Lindje.

Leave a comment

Your email address will not be published.