Lajmi i fundit: Presidenti ukrainas shpall mobilizim të përgjithshëm

Lajmi i fundit: Presidenti ukrainas shpall mobilizim të përgjithshëm

Lajmi i fundit: Presidenti ukrainas shpall mobilizim të përgjithshëm

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelenskyy ka shpallur mobilizim të përgjithshëm.
Vendimi erdhi vonë gjatë të enjtës, përderisa më herët ai kishte shpallur edhe gjendjen e Iuftës.

Me këtë gjendje tashmë e gjithë popullata duhet të mobilizohet dhe të jetë në dispozicion për t’i ndihmuar vendit në luftën ndaj Rusisë.

Leave a comment

Your email address will not be published.