Ushtria e Ukrainës thotë se ka rrëzuar 5 aeroplanë rusë dhe një helikopter

Ushtria e Ukrainës thotë se ka rrëzuar 5 aeroplanë rusë dhe një helikopter

Ushtria e Ukrainës thotë se ka rrëzuar 5 aeroplanë rusë dhe një helikopter

Ushtria e Ukrainës, me anë të një postimi në Facebook ka njoftuar se ka rrëzuar 5 aeroplanë rusë dhe një helikopter.

Postimi i forcave tokësore thotë se kjo ka ndodhur para pak çastesh, në një kohë kur lufta Rusi – Ukrainë veçse ka fillura dhe po përshkallëzohet.

“Sipas informatave të fundit operacionale, 5 aeroplanë dhe 1 helikopter rus janë rrëzuar në Luhansk”, thuhet në njoftim.

Leave a comment

Your email address will not be published.