Vjen reagimi i Erdogan per situaten e fundit ne bote! Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe boten

Vjen reagimi i Erdogan per situaten e fundit ne bote! Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe boten

Vjen reagimi i Erdogan per situaten e fundit ne bote! Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe boten

Vjen reagimi i Erdogan per situaten e fundit ne bote! Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe boten.Erdogani e dēnon suI,min e Rusisē mbi U krainēn, por tē dyja i quan mike.Pre,sidenti i Turqisē, Recep Tayyip Erdogan, ka reaguar ndaj suI,mit tē Rusisē nē U krainē, raporton CNNTurk.Ai ka dēnuar suI,min rus duke e quajtur tē kundērligjshēm.“Veprimi ush ta,rak ēshtē i papranueshēm dhe ne e kundēr,shtojmē atē. Ky hap tē cilin e shohim si tē kundērt me li,gjin ndēr,kombētar, ēshtē njē shpērthim pēr stabilitetin nē rajon”, ka thēnē ai.Ai ka shprehur keq,ardhje pēr tē dyja shtetet qē i konsideron mike.“Na vjen keq sinqerisht qē Rusia dhe Uk raina janē pērballur nē kētē mēnyrē, qē ne i shohim tē dyja si vende mike dhe qē kemi marrē,dhēnie tē ngushta politike dhe sociale”, ka thēnē ai.Erdogan tha se Turqia do ta bējē pjesēn e saj pēr tē arritur sigurinē pēr tē gjithē nē Uk rainē.

Leave a comment

Your email address will not be published.