VUÇIQ PO KONSULTOHET ME LIDERË BOTËRORË PËR TË DHËNË QËNDRIMIN E SERBISË NDAJ RUSISË

VUÇIQ PO KONSULTOHET ME LIDERË BOTËRORË PËR TË DHËNË QËNDRIMIN E SERBISË NDAJ RUSISË

VUÇIQ PO KONSULTOHET ME LIDERË BOTËRORË PËR TË DHËNË QËNDRIMIN E SERBISË NDAJ RUSISË

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, nesër duke filluar nga ora 18:00 deri në 20:00 do t’i drejtohet qytetarëve për krizën në Ukrainë dhe do të prezantojë qëndrimin e Serbisë për këtë krizë.

Vuçiq është duke u konsultuar me presidentë dhe kryeministra në mbarë botën në mënyrë që të jap qëndrimin e Serbisë në përputhje me interesat kombëtare, shkruan Tanjug.

“Shteti ynë po përgatit edhe një dokument preciz në të cilin do të përcaktohen qëndrimet dhe politikat e Serbisë” është thënë nga Presidenca e Serbisë.

Leave a comment

Your email address will not be published.