Biden: Putin dështoi, nuk ndahet Perëndimi!

Biden: Putin dështoi, nuk ndahet Perëndimi!

Biden: Putin dështoi, nuk ndahet Perëndimi!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden është deklaruar pas mbledhjes së jashtëzakonshme që ka mbajtur sot NATO. Biden në Facebook shkruan se presidenti rus, Vladimir Putin ka dështuar në qëllimet e tij për të përçarë Perëndimin.

“Sot na u bashkuan partnerët tanë të ngushtë Suedia, Finlanda dhe Bashkimi Evropian. Presidenti Putin ka dështuar në qëllimin e tij për të ndarë Perëndimin. NATO është më e bashkuar se kurrë dhe NATO do të mbajë dyert e saj të hapura për ato shtete evropiane që ndajnë vlerat tona dhe që një ditë mund të kërkojnë të bashkohen me Aleancën tonë. Ndërsa lëvizim në këtë krizë, ne u zotuam të punojmë edhe më ngushtë së bashku në mbrojtjen tonë të lirisë dhe vlerave demokratike që mbushin Aleancën tonë me qëllim dhe fuqi”, ka shkruar mes tjerash Biden.

Leave a comment

Your email address will not be published.