‘Gjeneralët s’po guxojnë t’i tregojnë Putinit se po humb, sikur Hitlerit dikur’

‘Gjeneralët s’po guxojnë t’i tregojnë Putinit se po humb, sikur Hitlerit dikur’

‘Gjeneralët s’po guxojnë t’i tregojnë Putinit se po humb, sikur Hitlerit dikur’

Senatori i njohur amerikan nga Florida, Marco Rubio, i cili natyrisht se posedon informata të ndjeshme nga inteligjenca amerikane, ka dalë së fundi me më të rejat rreth Iuftës në Ukrainë.
Iufta e cila ka filluar në mëngjesin e sotëm pas bombardimit të Ukrainës nga raketat balistike të Rusisë, nuk po duket të jetë aq e thjeshtë sa ishte menduar nga rusët.

“Pushtimi i Rusisë tashmë ka zgjatur më shumë dhe ka qenë më i kushtueshëm sesa priste Putini. Jam pothuajse i sigurt se udhëheqësit e tij ushtarakë dhe inteligjentë e dinin këtë para kohe, por askush nuk guxoi t’i thoshte atij se pritjet e tij ishin joreale”, tha Rubio në Twitter.
Një nga shenjat e para të problemeve në ofensivën ruse, ishte çlirimi i aeroportit të Hostomelit nga ushtria ukrainase, aeroport që po cilësohet si një nga pikat kyçe në këtë Iuftë.

Leave a comment

Your email address will not be published.