Njesia Speciale shihet rrugës për Mitrovicë (VIDEO)

Njesia Speciale shihet rrugës për Mitrovicë (VIDEO)

Njesia Speciale shihet rrugës për Mitrovicë (VIDEO)

Automjetet e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës janë parë duke shkuar në drejtim të Mitrovicës.
Nuk dihen detaje më shumë lidhur me këtë ngjarje, dhe Klan Kosova po tenton të kontaktojë me Policinë Rajonale të Mitrovicës.

Leave a comment

Your email address will not be published.