“Fantazma e Kievit” që po frikëson rusët: Shfaqet papritur, godet dhe zhdukët (VIDEO)

“Fantazma e Kievit” që po frikëson rusët: Shfaqet papritur, godet dhe zhdukët (VIDEO)

“Fantazma e Kievit” që po frikëson rusët: Shfaqet papritur, godet dhe zhdukët (VIDEO)

Ndërsa pushtimi në shkallë të gjerë i Rusisë në Ukrainë është në ditën e dytë, nuk kanë munguar pretendimet dhe kundërpretendimet për situatën në lidhje me Iuften ajrore që po ndodh atje.

Deri më tani, provat konkrete aktuale të avionëve të humbur në aksion, qoftë rus apo ukrainas, kanë qenë të kufizuara, për të mos thënë të pakta.

Leave a comment

Your email address will not be published.