Rezistencë e mahnitshme e Ukrainës, objektivat ruse janë të gjitha në duar të ukrainasve

Rezistencë e mahnitshme e Ukrainës, objektivat ruse janë të gjitha në duar të ukrainasve

Rezistencë e mahnitshme e Ukrainës, objektivat ruse janë të gjitha në duar të ukrainasve

Ministri i Forcave të Armatosura të Mbretërisë së Bashkuar, James Heappey sapo ka folur për programin “Today” të BBC-së.
Ai thotë se të gjitha objektivat që Rusia synoi të fitonte kontrollin në ditën e parë të sulmit të saj mbeten në duart e Ukrainës.

“ Ato forca ruse aktive në Kiev janë njësi të forcave speciale dhe parashutistë, por kolonat kryesore të armatosura ruse mbeten disi në veri të qytetit”, tha ai.

“Ajo që qëndron përballë Ukrainës janë ditë dhe javë brutaliteti të plotë, por ata po bëjnë një punë të mahnitshme,” tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.