Serbët e shtojnë prezencën në kufi me Kosovën, alarmojnë banorët e Breznicës

Serbët e shtojnë prezencën në kufi me Kosovën, alarmojnë banorët e Breznicës

Serbët e shtojnë prezencën në kufi me Kosovën, alarmojnë banorët e Breznicës

Nazim Hajdini, kryetar i Bashkësisë Lokale në Brezincë, vend ky që gjendet në zonën kufitare me Serbinë, është ankuar se është shtuar prezenca ushtarake.
“Menjëherë pasi agresori Rus filloi luftën për pushtimin e Ukrainës, shteti i Serbisë e ka shtuar prezencën ushtarake në fshatin tonë, Breznicë, duke e rrethuar nga gjitha anët e duke shtuar panikë tek bashkëfshatarët”, ka shkruar.

Reagimi i plotë:

Të nderuar bashkëfshatarë dhe më gjerë!

Menjëherë pasi agresori Rus filloi luftën për pushtimin e Ukrainës, shteti i Serbisë e ka shtuar prezencën ushtarake në fshatin tonë, Breznicë, duke e rrethuar nga gjitha anët e duke shtuar panikë tek bashkëfshatarët.

I ftojmë bashkëfshatarët të mos kenë frikë dhe t’a ruajnë qetësinë nga provokimet e ndryshme.

Kryetar i BL- Breznicë

Leave a comment

Your email address will not be published.