Ukrainasi u del përpara autoblindave ruse, tenton t’i ndalë me trupin e tij … pamje jo e mire

Ukrainasi u del përpara autoblindave ruse, tenton t’i ndalë me trupin e tij … pamje jo e mire

Ukrainasi u del përpara autoblindave ruse, tenton t’i ndalë me trupin e tij … pamje jo e mire

E gjithë popullata ukrainase ka marrë armët në duar për të mbrojtur territorin e tyre.
Kjo pasi që forcat ruse nisën pushtimin me tërë arsenalin ushtarak, teksa deri tash raportohet për qindra VlkTlMA.

Një video e jashtëzakonshme është shpërndarë në rrjete sociale, ku shihet se si një ukrainas u del përpara veturave ushtarake ruse dhe tenton që me trupin e tij t’i ndalë ato.

Videoja është bërë virale në rrjet.

Leave a comment

Your email address will not be published.