Urdher i madh Konashenkov: Armata ruse e urdhëruar të …

Konashenkov: Armata ruse e urdhëruar të sulmojë nga të gjitha anët në Ukrainë

Konashenkov: Armata ruse e urdhëruar të sulmojë nga të gjitha anët në Ukrainë

Ushtrisë ruse është urdhëruar ta zgjerojë ofensivën e saj në Ukrainë “në të gjitha drejtimet” pasi Kievi refuzoi të zhvillojë bisedime në kryeqytetin e Bjellorusisë, Minsk, theksohet në kumtesën e sotme të Ministrisë së Mbrojtjes.

“Pasi pala ukrainase e refuzoi procesin e negociatave, sot të gjitha njësitë morën urdhër ta zgjerojnë ofensivën në të gjitha drejtimet, në përputhje me planet e operacionit”, theksohet në kumtesën e zëdhënësit të armatës ruse, Igor Konashenkov.

Sajti “Kiev Indipendent” së fundmi raportoi se në kryeqytet, si dhe në disa qytete të tjera në vend, është shpallur rrezik ajror.

Leave a comment

Your email address will not be published.