Ushtria ukrainase: Kemi rrëzuar 14 aeroplanë rusë, tetë helik….

Ushtria ukrainase: Kemi rrëzuar 14 aeroplanë rusë, tetë helikopterë dhe shkatërruam 102 tanke

Ushtria ukrainase: Kemi rrëzuar 14 aeroplanë rusë, tetë helikopterë dhe shkatërruam 102 tanke

Ushtria ukrainase ka publikuar detaje të reja rreth pushtimit rus në Ukrainë.
Ajo ka zbuluar se deri më tani ka rrëzuar 14 aeroplanë, tetë helikopterë dhe ka shkatërruar 102 tanke ruseq.

Gjithashtu është bërë e ditur se ka vrarë mbi 3500 ushtarë rusë.

Ushtria ka njoftuar se disa prej ushtarëve janë zënë gjallë dhe rreth 200 trajtohen si rob të luftës.

Ndryshe, Iuftime aktualisht po zhvillohen në kryeqytetin, Kievin gjersa raportohet për dëme materiale pas bombardimeve ruse.

Leave a comment

Your email address will not be published.