Sulmi në Ukrainë – “Forcat ruse nuk po përparojnë siç e planifikuan” A po deshtojne Ruset??

Sulmi në Ukrainë – “Forcat ruse nuk po përparojnë siç e planifikuan” A po deshtojne Ruset??

Sulmi në Ukrainë – “Forcat ruse nuk po përparojnë siç e planifikuan” A po deshtojne Ruset??

Ministria e Mbrojtjes e Mbretërisë së Bashkuar vlerëson se forcat ruse “nuk po bëjnë përparimin që kishin planifikuar”.

“Ata po vuajnë nga sfidat logjistike dhe rezistenca e fortë ukrainase,” thuhet në një deklaratë të shkurtër të publikuar në Twitter raporton “BBC”.

Ministria e Mbrojtjes e Mbretërisë Bashkuar konfirmoi se forcat ruse kanë pësuar viktima dhe disa janë zënë rob.

Leave a comment

Your email address will not be published.