21-vjeçari emigrant në Gjermani gjen çantën me 180.000 euro dhe e dorëzon, shpërblehet për këtë dhe thotë: Kush bën mirë gjen mirë! (Foto)

admin 0

21-vjeçari emigrant në Gjermani gjen çantën me 180.000 euro dhe e dorëzon, shpërblehet për këtë dhe thotë: Kush bën mirë gjen mirë! (Foto)

Kur Mohammed Fouad Mousa erdhi në Gjermani katër vjet më parë, ai nuk kishte shumë më tepër se rrobat që mbante veshur. Ai e di se çfarë është varfëria e ka jetuar atë 21-vjeçari ka jetuar momente të vështira, ama ia doli të largohej nga Siria, por ai ka bërë një vepër prej një qytetari të vërtetë. Ai gjeti 1000 euro dhe i ktheu ato në po lici, në mënyrë që t’i shkonin njeriu që i kishte
humbur.Ai ka thënë:Ato nuk ishin paratë e mia, nuk mund t’i mbaja. Mendova janë të dikujt që duhet të ushqej familjen me to
Mousa dhe shoqja e tij nga Ukraina Lesia Trautwein shkuan drejt në stacionin më të afërt të po l icisë dhe dorëzuan ato që gjetën.Në Gjermani kushdo që kthen para të humbuar dëmshpërblehet dhe vlera që mori 21-vjeçari që dorëzoi çantën me 100o euro ishte 100 euro. Ai ka shtuar:
Epo unë jam i bindur se të mirat që bën të kthehen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *