25-vjeçarja tregon se çfarë ka hequr: Kisha s ëmundjen e ligë por ia dola, tani jam shëndoshë e mirë

admin 0

25-vjeçarja tregon se çfarë ka hequr: Kisha s ëmundjen e ligë por ia dola, tani jam shëndoshë e mirë

Një e re ra në dysheme pa ndjenja. Ajo kishte një së mundje të ligë e për pasojë u së murë.
Sacha Mills nuk u sh qetësua kur gjeti një gungë në gjirin e saj pranverën e kaluar, duke menduar se ishte “e pamundur” të kishte ka ncer aq e re.
Tani 25-vjeçarja, nga Basingstoke, Hampshire, thotë: “Për herë të parë vura re se diçka nuk ishte në rregull kur po ndërrohesha për në shtrat një mbrëmje dhe dora ime u vendos në gji.
Mirëpo që nga ajo ditë Sacha është shëndoshë e mirë.
Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *