29 vjet pa e parë Kosovën, mërgimtari shpërthen në vaj kur takon familjen (VIDEO)

admin 0

29 vjet pa e parë Kosovën, mërgimtari shpërthen në vaj kur takon familjen (VIDEO)

29 vjet pa e parë Kosovën, mërgimtari shpërthen në vaj kur takon familjen (VIDEO)Nuk ishte në Kosovë gati tre dekada.
E pas plot 29 vjetësh, Xhafer Idrizi, erdhi nga New York-u për ta vizituar familjen dhe vendlindjen.Atë po e prisnin familjarët në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”.
Emocione të shumta, lot dhe përqafime shpërthyen kur ai u takua me familjen e tij.Familjarët kanë dërguar në redaksinë e klankosova.tv pamje nga momenti i takimit.
Sipas familjarëve arsyeja pse Xhafer Idrizi, nuk kishte mundësi të vinte në vendlindje ishte për shkak të rregullimit të dokumentave.
VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *