31-vjeçarja nga Tirana ka.pet e de.hur në timon, e pe.son keq…

admin 0

31-vjeçarja nga Tirana ka.pet e de.hur në timon, e pe.son keq…

Një 31-vjeçare nga Tirana është arr e stuar mbrëmjen e djeshme nga policia. Mësohet se ajo është k apur në f lagrancë duke drejtuar mjetin në gjendje të de hur. Pol/icia ka njoftuar se e reja është dërguar noë Komi/sariatin nr.4. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për vep/rime të mëte/jshme..….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *