5-vjeccari pasi i h.umb prinderit del para trenit i jep fund jetes te tij !- ngushellime

admin 0


5-vjeccari pasi i h.umb prinderit del para trenit i jep fund jetes te tij !- ngushellime

Është e paqartë sesi Liu Quoqing dhe gruaja e tij Zhang Mei humbën djalin e tyre Liu Qiangqiang. Liu mund të kujtojë vetëm se ndodhi 10 vjet më parë kur ata ishin duke pritur për një tren në qytet që të vizitonin të afërmit e tyre. Në stacionin e trenit, kur po blinin disa ushqime, djali i tyre u zhduk pa qenë në dijeni të tyre. Qiangqiang ishte vetëm katër vjeç në atë kohë. Që atëherë, prindërit zemërthyer filluan kërkimin e gjatë dhe të vështirë për djalin e tyre të humbur. Ata kishin kërkuar kudo, madje edhe në krahinat fqinje, por nuk e gjetën dot.

Në një moment, Zhang vuajti edhe depresionin e pikëllimit. Për fat të mirë, ata linden një vajzë më vonë. Megjithatë, ata ende ndiheshin sikur u mungonte diçka në jetën e tyre. Ata vazhduan ta kerkonin dhe kurrë nuk hoqën shpresat për ta gjetur atë një ditë. Kërkimi gjithashtu e varferoi familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *