52 vjecarja nga Austria ika nga burri sepse më rri hte shumë dua një që më për këdhel

admin 0

52 vjecarja nga Austria ika nga burri sepse më rri hte shumë dua një që më për këdhel
Jetoj e vetme në Apartman në Austri punoj kusjtet i kam të mira kam shumë dësjir të gatuaj fëmi nuk kemi pasur. Dua një burrë që të më rrespektoj dhe të më për këdhel shum kam hjek me ish burrin tim
Ju lutem nëse nuk jeni serioz mos shkruani ata që jan të imteresuar le të më kontaktojnë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *