7 vjeçari shqiptar në Librin Guinness: Reciton 3 mijë vargje pa u ndalur nga ‘Lahuta e Malcisë’

admin 0

7 vjeçari shqiptar në Librin Guinness: Reciton 3 mijë vargje pa u ndalur nga ‘Lahuta e Malcisë’

7 vjeçari shqiptar në Librin Guinness: Reciton 3 mijë vargje pa u ndalur nga ‘Lahuta e Malcisë’
7 vjeçari Nikoll Prendi, thyen rekordin Guinness në botë, me vargjet e Gjergj Fishtës, duke interpretuar, gjithë ‘Lahutën e Malcisë’, 3000 vargje pa u ndalur,
Nikoll Prendi, është vetëm 7 vjeçar dhe reciton poezi duke i interpretuar si duhet. Por kjo nuk është arsyeja se përse vogëlushi është bërë ‘hit’ në rrjetet sociale.
Djali nga fshati Balldre i Lezhës është i aftë të recitojë jo pak por plot 2800 vargje poezi të At Gjergj Fishtës. Madje pa u ndaluar!

Gjeniu i vogel Nikoll (Niko) Prendi, është nga Gojani, me banim ne Balldre Lezhë dhe ka filluar që në moshen 4 vjeçare të rrecitojë vargjet e Fishtes, nën perkrahjen e prinderve gë tij Valbona e Valentin Prendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *