7000 Euro I Gjeti Në Rrugë Dhe I’a Ktheu Pronarit Që Djali I Kishte Çuar Për Ta Larë Kredinë E Shtëpisë

admin 0

7000 Euro I Gjeti Në Rrugë Dhe I’a Ktheu Pronarit Që Djali I Kishte Çuar Për Ta Larë Kredinë E Shtëpisë

Një ngjarje interesante ka ndodhur këtyre ditëve në Rijekë të Kroacisë. Një kroate Jasna Vrhovac ka gjetur në rrugë një kovert me 7 mijë euro. Ajo më pas ka shkruar në facebook se pronari i parave duhej të shkonte ti merrte të ajo. Dhe më pas ka qenë një fund i lumtur, pasi që është lajmëruar pronari i parave. Bëhet fjalë për një të moshuar, të cilit i kishte rënë koverti me paratë, e dërguara nga djali i tij nga Gjermania.
Djali i kishte dërguar paratë për të shly.er kre.din.ë bankare për një sht ëpi që e kishin në hi.potekë. Paratë ishin në kovert në të cilin ishte shkruar vetëm “Për babain”. Por Jasna ka shpërndarë këtë në facebook dhe më në fund është gjetur pronari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *