A është kjo doktoresha më e bukur në Kosovë? (PAMJE)

admin 0

A është kjo doktoresha më e bukur në Kosovë? (PAMJE)

Anita Muja është dermatologia estetike më e njohur dhe pre stigjioze në Kosovë, që gjen zgj idhje për shumë pro bleme dermatologjike dhe estetike.
Anita Muja, që është sinonim i profesionalizmit, por edhe elegancës e bukurisë, është shndërruar në një nga emrat më të afirmuar të kësaj fushe.
Ndërkohë, ne faqen e Anita Muja në Instagram, shohim një galeri të tërë fotosh nga angazhimet e saj profesionale, por edhe foto ku shihet bashkë me të shoqin, doktorin e njohur dhe ish deputetin Shaip Mujaj dhe dy djemtë e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *