A është normal ky ? Mustafa Nano – Kosova është pjesë e Serbisë dhe shqiptarët janë shumë mbrapa Serbisë

admin 0

A është normal ky ? Mustafa Nano – Kosova është pjesë e Serbisë dhe shqiptarët janë shumë mbrapa Serbisë

A është normal ky ? Mustafa Nano – Kosova është pjesë e Serbisë dhe shqiptarët janë shumë mbrapa Serbis
Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në fillim të bisedës së të jesh shqiptar është fatalitet.
Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të prapambetur se fqinjët.
Të jesh shqiptar është fatalitet, siç është edhe të jesh anglez, serb, gjerman. Eshtë një gjë që nuk është zgjedhja
jonë, siç nuk është zgjedhja jonë të jemi burra apo gra.
Shqptari është një qenie kulturalisht e prapambetur sidomos kosovarët janë kampion të prapambeturisë e në vecanti me fshinjët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *