A Ishte Sali Berisha M jek Personal Dhe Sherbetor I Enver Hoxhës? Dalin Fotot Qe Do Donte Te Mos Ekzistonin

admin 0

A Ishte Sali Berisha M jek Personal Dhe Sherbetor I Enver Hoxhës? Dalin Fotot Qe Do Donte Te Mos Ekzistonin

A Ishte Sali Berisha M jek Personal Dhe Sherbetor I Enver Hoxhës? Dalin Fotot Qe Do Donte Te Mos Ekzistonin
Sali Berisha përvec karrierës së tij të gjatë si politikan, është edhe një m jek i njohur me një karrierë të nisur që në k omunizëm.Gjatë karrierës së tij si politikan, ai është aku zuar se ka qënë m jeku personal kardiolog i d iktatorit Enver Hoxha.
Sali Berisha gjatë një deklarate në Kuvend se ka refuzuar të këte qënë doktori personal i Enver Hoxhës.Ish-kryeministri Berisha pranoi se u ka shërbyer të gjithë shqiptarëve si m jek, me përjashtim të ish-diktatorit Enver Hoxha.
“Unë, në periudhën kur kam qenë kardiolog në s pital, i kam shërbyer të gjithë shqiptarëve, nga të bu rgosur në anëtarë të b yrosë politike, përveç Enver Hoxhës, – deklaroi Berisha.
– Kam refuzuar në mënyrë kategorike të jem mjek personal i tyre. Këtë e di shumë mirë. Në atë kohë nuk ishte e thjeshtë, por dua të them… m jek personal do të thotë gjë tjetër. Kurrë dhe asnjë ditë të vetme.E kam refuzuar në mënyrë të p rerë, sepse isha i pa sionuar në punën time në sp ital. Nuk kam marrë rrogën në asnjë grup, përveç rrogës sime. Më pas më është dhënë mundësia të shoh firmat e Vito kapos në ekze kutime njerëzish”.
“Me dy fant azma që ke në sh pirt, Sali Berishën dhe Lul Bashën, një gjë të garantoj, se jetën në politikë do e kesh të shkurtër. Këtë po ta them se u more gjatë me kryetarin e PD-së dhe me mua”, vijoi Berisha duke iu përgjigjur ba tutave të Ramës.

Rama nga ana e tij e cilësoi ish-kryeministrin si babagjyshin më gënjeshtar duke shtuar “mj erë ato nipër dhe mbesa që kanë një babagjysh që është gënjeshtari më i madh në këtë vend.
“Je gënjeshtari më i madh, je babagjysh gënjeshtar. Dilje me va rkën e Sulo Gradecit për të parë Nexhmijen kur varte rrobat. Ti mund të dalësh sot dhe të thuash se i flisje djalit të Enver Hoxhës kundër Partisë së Punës, por kur vd iq Hysniu ti ia lage me l ot fustanin Vitos”, u shpreh Rama gjatë r eplikave në Kuvend.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *