A ishte Sali Berisha mjek personal dhe sherbetor i Enver Hoxhës?! Dalin fotot e rralla që nuk i keni parë

admin 0

A ishte Sali Berisha mjek personal dhe sherbetor i Enver Hoxhës?! Dalin fotot e rralla që nuk i keni parë

Sali Berisha përvec karrierës së tij të gjatë si politikan, është edhe një mjek i njohur me një karrierë të nisur që në komunizëm.Gjatë karrierës së tij si politikan, ai është aku zuar se ka qënë mjeku personal kardiolog i diktatorit Enver Hoxha.
Sali Berisha gjatë një deklarate në Kuvend se ka refuzuar të këte qënë doktori personal i Enver Hoxhës.
Ish-kryeministri Berisha pranoi se u ka shërbyer të gjithë shqiptarëve si mjek, me përjashtim të ish-diktatorit Enver Hoxha.
“Unë, në periudhën kur kam qenë kardiolog në spital, i kam shërbyer të gjithë shqiptarëve, nga të bu rgosur në anëtarë të byrosë politike, përveç Enver Hoxhës, – deklaroi Berisha.
– Kam refuzuar në mënyrë kategorike të jem mjek personal i tyre.
Këtë e di shumë mirë. Në atë kohë nuk ishte e thjeshtë, por dua të them… mjek personal do të thotë gjë tjetër.
E kam refuzuar në mënyrë të p rerë, sepse isha i pasionuar në punën time në spital. Nuk kam marrë rrogën në asnjë grup, përveç rrogës sime.
Më pas më është dhënë mundësia të shoh firmat e Vito kapos në ekze kutime njerëzish”.
“Me dy fant azma që ke në shpirt, Sali Berishën dhe Lul Bashën, një gjë të garantoj, se jetën në politikë do e kesh të shkurtër.
Këtë po ta them se u more gjatë me kryetarin e PD-së dhe me mua”, vijoi Berisha duke iu përgjigjur batutave të Ramës.
Rama nga ana e tij e cilësoi ish-kryeministrin si babagjyshin më gënjeshtar duke shtuar “mjerë ato nipër dhe mbesa që kanë një babagjysh që është gënjeshtari më i madh në këtë vend.“Je gënjeshtari më i madh, je babagjysh gënjeshtar. Dilje me varkën e Sulo Gradecit për të parë Nexhmijen kur varte rrobat.
Ti mund të dalësh sot dhe të thuash se i flisje djalit të Enver Hoxhës kundër Partisë së Punës, por kur vd iq Hysniu ti ia lage me lot fustanin Vitos”, u shpreh Rama gjatë replikave në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *