A ju kujtohet kur PDK-ja thoshte: Kush nuk e voton Specialen është Tradhëtar?

admin 0

A ju kujtohet kur PDK-ja thoshte: Kush nuk e voton Specialen është Tradhëtar?

Zyrtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Adnan Rrustemi në një postim të tij në Facebook, duke iu drejtuar zyrtarëve të PDK-së, thotë se a e kanë ndërruar foltoren ata nga pesë vite më parë, kur jepnin deklarata rreth Gjhykatës Speciale.
Postimi i plotë:
A e kanë ndërru të paktën foltoren këta zëdhënësit e PDK-së nga pesë vite më parë kur thonin se: “Votimi i Gjhykatës Speciale e pastron luf tën e UÇK-së dhe kush s’e voton është t radhëtar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *