A.merika nuk gabon, gazetari vë me shpatulla mbas muri Sali Berishën, ja reaimi i tij…

admin 0

A.merika nuk gabon, gazetari vë me shpatulla mbas muri Sali Berishën, ja reaimi i tij…

Am.erika nuk gabon, gaze.tari vë me shpatulla mbas muri Sali Berishën, ja reaimi i tijI ftuar në emisionin “Kojshia Show”, moderatori dhe i ftuari i këtij emis.ioni ishte ish-kryeministri Sali Berisha dhe ish-koman.danti i Koshares, Hisen Berisha.
.Ky i fundit iu drejtua politikanit duke thënë se amerika apo DASH nuk gabon kurrë, kështu që vendimi për ta shpallur Berishën dhe familjen e tij non-grata ishte diçka shumë e drejtë. Nga ana tjetër, i shokuar nga kjo deklaratë kaq e drejtpërdrejtë, Berisha u përgjigj se kjo çështje do të shqyrtohet nga organet kompetente.
“Çdo njeri mund të interpretojë ato dekl.arata sipas oreksit të vet, por ky është një vendim i cili do të qartësohet 100% në proc.edurë gjyqë.sore. Unë kam zgjedhur këtë rrugë për të bërë transparencën…E tëra është si pasojë e lobimit të Edi Ramës dhe George Soro.sit”, tha ndër të tjera Sali Berisha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *