A mund ta gjeni zemrën e fshehur mes elefantëve? Ai qe e gjen eshte nje gjeni (Foto)

admin 0

A mund ta gjeni zemrën e fshehur mes elefantëve? Ai qe e gjen eshte nje gjeni (Foto)

Artisti i talentuar që ndjek fotografitë të cilat bëjnë që të provokojnë trurin e njerëzve, ka publikuar një fotografi tjetër, pikërisht pranë ditës së Shën Valentinit.
Bëhet fjalë për një fotografi në të cilën shihet një tufë e elefantëve rozë, të bardhë dhe të purpurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *