AAK Dhe PDK “Bëhen Bashkë” Në Protesta Kundër Albin Kurtit !!!

admin 0

AAK Dhe PDK “Bëhen Bashkë” Në Protesta Kundër Albin Kurtit !!!

Zyrtari i AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë në emisionin dPT te Fidani se starti i Qeverisë Kurti 2 ka qenë shumë i dobët.Ai ka thënë se edhe ma sat e edhe qeverisja ka qenë shumë e dobët.“Ma sa t kanë qenë pa kuptim. In fekt ologu Shemsedin Dreshaj ka thëën se faza e inku bimit është 14 ditë. Pra mas at qëndruan 12 ditë. Krejt cka bënë këta është se dërguan jashtë vendit diku 200-300 milionë euro”, tha ai.
“Pastaj zbritja e pensioneve. Kjo është e papranueshme. Një parti e majtë që të mos mendojë për pensionerët në kohët më të vë shtira është e papranueshme”, shtoi Tahiri.Tutje ai tha se nëse vazhdon kjo formë e qeverisjes, AAK mund të organizojë protesta.Pasiqe nga opozita po e presin kete dhe AAK eshte e gatshme tju “bashkangjitet”.

“Do të protestojmë kur të shohim të arsyeshme. Por po ju them, nëse dalim ne nuk kthehemi. Nuk dalim vetëm sa për sy e faqe. VV e di si i bëjmë ne protestat. Kemi qenë bashkë në disa kauza. Kemi qenë bashkë kundër demarkacionit dhe kundër zgjedhjes së presidentit Hashim Thaci. Bashkë i kemi bërë protestat atëherë”, shtoi tutje Tahiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *