Adelina Grainca Hapi Rrugën, Bëhet Thirrje Që Të Gjithë Deputetët E PDK-Së Të Kalojnë Në LVV

admin 0


Adelina Grainca Hapi Rrugën, Bëhet Thirrje Që Të Gjithë Deputetët E PDK-Së Të Kalojnë Në LVV

U tha se pritet të kalojë edhe një deputete tjetër e PDK-së në LVV gjatë ditës së sotme.
Por, kjo nuk dihet se a është e vërtetë, megjithatë mund të ndodh një gjë e tillë.
Madje, tash po kërkohet nga të gjithë deputetët e PDK-së që të kalojnë në LVV.

Kështu ka bërë thirrje profesori Binak Maxharraj përmes një postimi në Facebook.
Sipas tij, nuk ka mbetë asgjë më në PDK, ku shton se, nuk mbahet shtëpia me Enver Hoxhajn.
Postimi i plot
DEPUTETË TË PDK KALONI NË LVV.
Pasi u çelë dera i lus të gjithë deputetet e PDK të kalojnë në LVV.

Sepse në PDK s’ka mbetë më asgjë.

Nuk mbahet shtëpia më qiftat e Enver Hoxhajt me hajna e të korruptuar dhe më shikista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *