Agron Llakaj çudit me rrëfimin: Një vajzë e re dhe e bukur m’u ul në gjunjë dhe m’u fut në makinë, dua të jesh i imi më tha….

admin 0

Agron Llakaj ka treguar historinë se si i ka shpëtuar një kamere të fshehtë të Fiks Fare. Llakaj ka treguar se informacionin për kamerën e fshehtë e kishte marrë nga një miku i tij, i cili punonte për emisionin.
Rrëfimi i Agron Llakaj për Treshat:
Kur të flet një femër e bukur, ç’do i thuash ti: Mos më shiko se jam i martuar? Ishin “Shtojzavallet” në Top Channel ishin në Pogradec, dhe më ftojnë dhe mua me Koço Devolen. Do zgjidheshin velinat e fiksit. Në hotel me Koçon, në mëngjes na vjen një kamarier. Më thotë do më falësh por është një vajzë aty që po iu kërkon. Në ato momente më vjen një mesazh: Dajo ruhu se pot ë bëjnë kamer të fshehtë!
Tek Fiksi kishte future djalin e një mikut tim nga Memaliaj dhe ai më quante dajo për respekt. Ata nuk e kishin menduar që kishin spi unin brenda. Kur dola poshtë ishte një vajzë e bukur. Në gjunjë ajo direkt puth dorën etj. Na i thashë mbahu. Ç është kjo? Unë jam tha tek Mileniumi në Pogradec, prindërit më kanë ikur në Tiranë dhe dua që 24 orë t’i kaloj me ty. Dua të jesh i imi kjo ditë të jetë e jona. Dakord i thashë por vetëm përmbahu. Unë e dija që ishte kamër e fshehtë. U futëm në makinë dhe po e ndiqja me sy makinën pas nesh me kamer.
Tani ne do shkonim tek Milenium dhe medemek aty më priste ku rthi mua. Tani unë nuk i lashë që ta bënin ku rthin tamam. Kalova deri nga mesi i rrugës dhe aty ishte arë komplet. I thashë kush duron deri në hotel, hajde futemi këtej nga fusha. Ajo: Kamer e fshehtë, kamer e fshehtë. Të mos më kishte thënë ai djali…do e den oncoja unë normalisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *