Ah bre biri im sikur ta dija nuk do ta jipja veturen që të mb.yt.esh,Mos kalo pa thene NGUSHLLIME

admin 0


Ah bre biri im sikur ta dija nuk do ta jipja veturen që të mb.yt.esh,Mos kalo pa thene NGUSHLLIME

Një familjes nga Kosova që jetojnë ne Frankfurt të Gjermanisë dje iu ndodhi një tra.gje.di shum e tm.errshme. Deri sa po e shijonin diten e vikendit, Amiri djali i tyre 18vjeçarë i vetem ia kerkon babait te tij çelsat e makines.

Ai bashk me shokun e tij kishin dalur me veturen e babait te tij, mirepo nuk kishte 1 muaj qe kishte marre lejen e patent shoferit. Dhe nga shpejtësia e tepert vetura i del jasht kontrollit ku goditet me një autobus me pasagjer dhe vetura i rrokulliset disa her. Amiri mbetet ne vend i v.dekur kurse shoku i tij po lufton me jeten. Njerzit qe kishte per rreth qe qelluan ne ngjarje thonë se ajo çfar panë ishte e tme.rrshme. Menjehere thirrën am.bu.lancen mirpo per Amirin tashmë ishte shumë vonë.Babai mes lotëve: Ah bre biri im sikur ta dija nuk do ta jipja veturën q,ë të. m.byt.esh. Mos kalo pa dhënë NGUSHLLIME..k/li.ko vi.d.e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *