AIarmohet avokati shqiptar, kërkon bashkimin e ushtrive shqiptare: Ja si të veprohet ndaj Serbisë!

admin 0

AIarmohet avokati shqiptar, kërkon bashkimin e ushtrive shqiptare: Ja si të veprohet ndaj Serbisë!

Avokati shqiptar, Spartak Ngjela ka ardhur me një propozim të vecantë për dy shtetet shqiptare, Kosovën dhe Shqipërinë. Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook kërkoi bashkimin e ushtrisë së Kosovës dhe Shqipërisë.
Sipas tij, ushtria e bashkuar moderne dhe e fortë, për shqiptarët është një domosdoshmëri historike dhe ajo ka filluar të ngrihet dhe do të ecë përpara shumë shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *