Aida Shtino Shfaqet E Pikëlluar Si Asnjëherë Më Parë, Ta Prek Zemrën Me Fjalët: I Shikoj Këto Pamje Dhe Më Këputet Shpirti, Nuk Do Fal…

admin 0

Aida Shtino Shfaqet E Pikëlluar Si Asnjëherë Më Parë, Ta Prek Zemrën Me Fjalët: I Shikoj Këto Pamje Dhe Më Këputet Shpirti, Nuk Do Fal…

Rikthehet Aida Shtino: Në politikë u futa për të gjetur njerëzit e humbur – Gazeta ExpressShtino shpreh hapur pengun që ka për shumë fëmijë që i ka kërkuar për shumë vite në emisionin ‘Njerëz të humbur’ dhe vijojnë akoma të jenë të z hduk ur. Shtino thotë se ky fenomen është virusi i vërtetë i kësaj bote.
Postimi i Aida Shtinos
Ky eshte virusi i vertete i kesaj bote… Ne mundet te durrojme çdo gje…madje edhe maskat…por kurrsesi nuk mundemi te durrojme per dhu nimin e femijeve…. Nuk do te falim askend per ate qe ju kane bere femijeve…per ta nuk ka falje.

I shikoj keto pamje dhe me keputet shpirti…Kujtoj te gjithe ata femije te humbur, qe une i kerkoja per kaq vite ne emisionin tim dhe qe edhe sot e kesaj dite rezultojne te humbur…shfaq fotot ne linkun me poshte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *