Ak sidentohen 5 femra, ja si ndodhi ngjarja në mes të rrugës/ Dalin detajet

admin 0

Ak sidentohen 5 femra, ja si ndodhi ngjarja në mes të rrugës/ Dalin detajet

Një ak sid ent i r ëndë trafiku raportohet të ketë ndodhur dje në fshatin Plavë të Dragashit.
Si pasojë e këtij ak sid enti, l ëndime trupore kanë pësuar pesë femra dhe të njëjtat pas pranimit të tr etmanit mj ekësor janë liruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *