Akademiku Shqiptar: Kosova ka qenë gjithmonë e Serbëve

admin 0

Akademiku Shqiptar: Kosova ka qenë gjithmonë e Serbëve

Albanologu shqiptar nga Ulqini, Kapllan Resuli, por që tani mbanë mbiemrin Buroviq, në një intervistë për mediat serbe, ka folur sërish për prejardhjen e shqiptarëve.Ai ua ka kaluar edhe historianëve dhe intelektualëve serb, sa i përket mohimit të historisë së shqiptarëve.
Por kjo çfarë thotë ai nuk duhet t’i habitë shumë shqiptarët, pasi ai së fundi vetën e tij më nuk e konsideron shqiptar, por serb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *