Aktori Bes KaIIaku bën dekIaratë: Më mirë të jesh afgan në Shqipëri sesa shqiptar, ne na rritet çmimi i bukës, ndërsa ata rrinë në hoteI me 5 yje

admin 0

Aktori Bes KaIIaku bën dekIaratë: Më mirë të jesh afgan në Shqipëri sesa shqiptar, ne na rritet çmimi i bukës, ndërsa ata rrinë në hoteI me 5 yje

Ai bëri krahasimin e situatës dhe pr oblemet me të cilat po përballen qytetarët shqiptarë dhe afganëve që ndodhen në vendin tonë prej disa javësh.
“Më mirë se sa të jesh afgan në Shqipëri, është më mirë të jesh shqiptar në Shqipëri. Se po të jesh afgan rri në hotel me pesë yje, shqiptarit i rritet ç mimi i bukës dhe nuk i bjer në mend fare për këtë punë.
Po të jesh afgan në Shqipëri, të ruan Pol icia e Shtetit ndërsa po të jesh shqiptar edhe po të kesh urdhër mbr ojtje vijnë të r rahin, të v rasin.
Po të jesh afgan në Shqipëri ke shpresë se mund të marrësh vizë amerikane dhe mund të të çojnë për Amerikë kurse po të jesh shqiptar vizë amerikane jo e jo por ke fr ikë se mos merr ndonjë non grata.
Po të jesh afgan tek hoteli me pesë bën festa dhe party, kurse po të jesh shqiptar dhe në ditën tënde më të bukur të dasmës, vjen p olicia ta mb yll dasmën në 10 të natës.
Po të jesh afgan vazhdon tek hoteli e pjesë yje se paguan sh teti kurse po të jesh shqiptar, edhe pse të ka sh embur tërm eti shtëpinë, vazhdon të rrish në çadër akoma duke parë yjet në qiell. Ndërkohë që për të gjithë afganët çdo gjë është fa las, për shqiptarët është vetëm vak sina.”, tha Bes Kallaku gjatë monologut të tij te “Kosherja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *