Aktorja e njohur shqiptare çudit fare, numëron dhe thotë: Kam 9 muaj pa bërë s*ks

admin 0

Aktorja e njohur shqiptare çudit fare, numëron dhe thotë: Kam 9 muaj pa bërë s*ks

Aktorja Anna Lika njihet për mënyrën e humorit me të cilën u kthen përgjigje ndjekësve në rrjetet sociale. Ajo poston video të fjalimeve të ndryshme apo edhe të delaratave nëpër programe televizive për t’u kthyer përgjigje ndjekësve të saj në Instagram.
Së fundmi teksa një ndjekës e pyet se sa kohë ka pa kryer marrëdh.ënie Anna ka filluar të numërojë muajt. Aktorja ka publikuar një video nga rubrika “Shihemi në gjyq”, ku një burrë dëgjohet se numëron muajt nga prilli deri në dhjetor.
Nëse Lika ka vërtet nëntë muaj pa kryer marrëd.hënie apo është thjesht një përgjigje me humor, këtë s’dimë ta themi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *