Ja me sa Blinda të këtij lloji do të furnizohet Policia e Kosovës

admin 0

Ja me sa Blinda të këtij lloji do të furnizohet Policia e Kosovës

Ky dorëzim i transportuesve, thuhet se nënkupton partnerin e gjatë të AM General me Kosovën, duke përfshirë këtu edhe dorëzimin e 200 automjeteve HUMVEE përgjatë tre viteve të fundit.
Ne jemi të nderuar që Policia e Kosovës na ka zgjedhur neve për siguruar një zgjidhje në mbështetje të tyre për zbatimin e ligjit”, është bërë e ditur nga AM General.
Tutje, thuhet se një prej këtyre mjeteve është tranportues personeli, që ndërthur përformancën taktike, aftësinë e fortë, hapësirën e lartë të brendshme dhe ngarkesën. Gjithsej thuhet se Policia e Kosovës për momentin është furnizuar me 15 sosh, Bastion APC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *