Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani Më Të Bashkuar Se KURRË! “DRI.DHIN” Kundërshtarët Me Këtë Dekl.aratë…

admin 0

Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani Më Të Bashkuar Se KURRË! “DRI.DHIN” Kundërshtarët Me Këtë Dekl.aratë…

Ka.ndidati per kryem.inister, Albin Kurti dhe presidentja ne detyre Vjosa Osmani, lista e së ciles garon së bashku me Vetevendosjen në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë marrë pjesë në një diskutim ku kanë shpalosur prioritetet e tyre per zhvillimin ekonomik. Osmani ka thene prioriteti i tyre eshte l u.ftimi i k orrupsionit dhe konfiskimi i pasurise se fituar ne menyre te palígjshme. Osmani ka thënë se pasuria e palígjshme që konfiskohet duhet të drejtohet kryesisht në investim në fushën e sundímit te lígjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *