Albin Kurti Ngel ”Pa Tekst” I Vjen Leter Publike ‘E Papritur’ Nga Komandanti Nga Rezalla

admin 0


Albin Kurti Ngel ”Pa Tekst” I Vjen Leter Publike ‘E Papritur’ Nga Komandanti Nga Rezalla

Shkruan: Milaim Ahmeti
Për te mos u keq kuptuar ky reagimi im, une nuk jam kundër vizitës së Albinit në fshatin tim Rezallë sepse fshati Rezallë nuk është vetëm i imi, nuk është vetem i fsha.tarëve qe jetojnë aty por është i të gjithëve, është fshati edhe i Albinit.
Por si nip i Dësh morit Malush Ahmeti, u preka thellë vetem nga një fjali apo besim qe ju dha Albinit në ko.nakun e Ko.mandantit Ahmet Zabeli apo siç e quaj unë dhe i gjithë fsha ti të cilit i tha se Nese dikush mund të mbroj terri torin e Kosovës dhe kufi jtë e Kosoves është Albin Kurti.

Baci Ahmet, Koma.ndanti jonë më i respek.tuari i fshatit dhe jo vetem, bashkë lu.ftëtari i Komandantit Legjendar Adem Jashari, i Koman dantit MalushAhmeti, i Gjeneralit Ilaz Derguti, HashimThaqit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit, HysniNguca tit dhe shumë ush.tareve e dëshmorëve më të shquar të vendit, nuk kisha dashur qe ty te shoh në një ambient të tille me ato atri.bute qe ju dhanë Albinit nga ti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *