Albin Kurti “Ngul Këmbë”!! Vuçiq Do T’a “Hajë” Keq Për Këtë Gabim Që Bëri Në DIALOG, Ndërsa Njohja E Kosovës Duhet Të Vijë Nga…

admin 0

Albin Kurti “Ngul Këmbë”!! Vuçiq Do T’a “Hajë” Keq Për Këtë Gabim Që Bëri Në DIALOG, Ndërsa Njohja E Kosovës Duhet Të Vijë Nga…

Kryemi.nistri i Kosovës, Albin Kurti në një intervistë për portalin “European Western Balkans” ka thënë se pres.identi i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është bërë pengesë për marrëveshjen përfundimtare që synohet të arrihet mes dy vendeve, pas dekla.ratave se ai kurrë nuk do ta nënshkruajë njohjen e Kosovës si shtet të pavarur, transmeton Express.
Kurti tha se Kosova po forcohet dhe se më parë janë bërë shumë koncesione për ta marrë njohjen nga Serbia.
“Ne po e fo.rcojmë shtetin e Kosovës. Kosova po bëhet histori suksesi. Dhe taktika e vjetër e sallamit – çfarë më jepni për njohjen e cila nuk do të ndodhë kurrë nuk do të funk.sionojë. Presidenti i Serbisë tha se ai kurrë nuk do ta njohë Kosovën. Me këtë qasje, ai e ka vënë veten si pengesë të marrëveshjes, sepse të gjitha konce.sionet e mëparshme nga paraardhësit e mi i janë dhënë Serbisë në dritën e njohjes në të ardhmen, për të cilën ai tha se nuk do të ndodhë kurrë”, tha Kurti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *