“Albin Kurti po don mi shkatërru dy shtete për një shtet…TRADHTAR” – Kush ju drejtua Albinit me këto fjalë kaq të rënda

admin 0

“Albin Kurti po don mi shkatërru dy shtete për një shtet…TRADHTAR” – Kush ju drejtua Albinit me këto fjalë kaq të rënda

Kryetari i komunes se Vushtrrise z. Xhafer Tahiri ka ardhur kete here me nje reagim shume te ashper kundrejt kryetarit te Levizjes Vetevendosje dhe njekohesisht ish kryeministrit te Kosoves z.Albin Kurti ku ai thote per kete te fundit: “Albini Do që t’i shkatërrojë dy shtete për një shtet tradhtar”. Si e komentoni deklaraten e kryetarit te komunes se Vushtrrise z. Tahiri. A mendoni se eshte e vertete qe Albini po i shkaterron dy shtete?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *